هندوانه برای دیابتی ها مفید است یا مضر؟

آفتاب نیوز :

موسسه ملی دیابت و بیماری های گوارشی و کلیوی به افراد مبتلا به دیابت توصیه می کند که میوه ها را در یک رژیم غذایی متعادل بگنجانند. با این حال، برخی از محصولات میوه مانند آب میوه ها و میوه های خشک دارای محتوای قند بالایی هستند. اجتناب از این میوه ها می تواند به کاهش خطر افزایش قندخون کمک کند.

ویتامین ها، فیبر، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های ضروری در بسیاری از میوه ها می توانند به بهبود سلامت کمک کنند و خوردن میوه ها و سبزیجات ممکن است فرد را کمتر در معرض خطر کمتر ابتلاء به بیماری قلبی و سرطان قرار دهد.

نتایج یک مطالعه نشان می دهد که خوردن میوه می تواند به پیشگیری از دیابت کمک کند. با این حال، مهم است که از محتوای غذایی کامل میوه ها آگاه باشید و رژیم غذایی را بر اساس آن برنامه ریزی کنید.

میزان قند موجود در همه میوه ها یکسان نیست و برخی از آن ها به طور قابل توجهی محتوای قند بیشتری نسبت به بقیه دارند.

میوه های پُر قند

هندوانه

موز بیش از حد رسیده

آناناس

خوردن این میوه ها برای افراد دیابتی هنوز بی خطر است و نیازی به حذف آن ها از رژیم غذایی نیست. با این حال، مهم است که از محتوای قند آن ها آگاه باشید و بر اساس آن برنامه ریزی کنید.

در حالی که این میوه ها سرشار از کربوهیدرات هستند، سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی نیز هستند. اولویت دادن به میوه ها به عنوان منبع کربوهیدرات می تواند به شکل بخشی جدایی ناپذیر از یک رژیم غذایی مناسب دیابت کمک کند.

منبع معتبر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) بیان می کند که نوشیدن آب میوه در طول وعده غذایی یا به تنهایی به سرعت سطح قند خون فرد را افزایش می دهد.

برخلاف خوردن میوه های تازه که حاوی فیبر هستند، آب میوه منبع غلیظی از قند است که می تواند به سرعت قند خون فرد را افزایش دهد.

یک مطالعه دیگر در سال 2017 نشان داد که مصرف میوه های تازه خطر ابتلاء به دیابت نوع 2 را در افراد کاهش می دهد. محققان همچنین دریافتند افراد مبتلا به دیابت که به طور منظم میوه های تازه می خورند کمتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی هستند.

افراد همچنین می توانند میوه های خشک را در رژیم غذایی خود بگنجانند، البته به شرطی که با شکر اضافه خشک نشده باشند.

ترکیب میوه های خشک با آجیل نیز می تواند به مدیریت قند خون کمک کند. آجیل سرشار از چربی، فیبر و پروتیین است. این سه ماده مغذی هضم را کند می کنند و می توانند از افزایش قند خون جلوگیری کنند.

در مطالعه ای محققان ارتباط مثبتی بین مصرف آجیل و میوه های خشک و پیشگیری از دیابت نوع 2 پیدا کردند. با توجه به حذف آب در فرآیند خشک کردن، میوه های خشک از نظر حجم نسبت به میوه های تازه غلظت قند بسیار بالاتری دارند و انجمن دیابت آمریکا (ADA) تایید می کند که خوردن میوه های خشک در حد متعادل می تواند گزینه خوبی برای افراد مبتلا به دیابت باشد.

این میوه های خشک قند بالایی دارند

زردآلو

آناناس

کشمش

نتایج مطالعات نشان می دهد افراد باید به دنبال کاهش سایر کربوهیدرات ها از رژیم غذایی خود باشند و میوه ها را به عنوان بخشی از برنامه غذایی عادی خود قرار دهند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "هندوانه برای دیابتی ها مفید است یا مضر؟" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "هندوانه برای دیابتی ها مفید است یا مضر؟"، کلیک کنید.