بنیانیان تأکید کرد؛
مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: در شرایط امروز ضروری است علاوه بر تزریق امید عوامل ناامیدی را شناسایی و از تزریق آن به جامعه جلوگیری کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری وبگردی از گرگان، حسن بنیانیان مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در اختتامیه دومین همایش اسوه حسنه با عنوان «امید؛ پیشران پیشرفت و تمدن نوین اسلامی فرصتها، چالشها و راهبرها» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به بررسی امید در ابعاد شخصیتی افراد پرداخت و گفت: امید داشتن مقولهای درونی است و بعد دیگر آن معنای زندگی است بهنحویکه افراد با توجه به نوع نگرش نسبت به جهان پیرامون و سبک زندگی خود، میتوانند امیدوار و یا ناامید باشند.
وی با اشاره به تأثیر امید در رشد جامعه افزود: هریک از مردم جامعه که در بخشهای مختلف نقش آفرینی میکنند در صورت «داشتن امید، نشاط، شادی و یا ناامیدی» میتوانند تاثیر بسزایی در پیشرفت آن جامعه داشته باشند. گاهی کسی از درون ناامید نیست ولی چالشهای اجتماعی منجر به ناامیدی فرد میشود که این دو موضوع- مسائل اجتماعی و شخصیت درونی افراد – تأثیر متقابلی روی هم دارد و ضروی است جامعه شناسان و روانشناسان از دیدگاه خود به این مسئله بپردازند.
بنیانیان تکوجهی و کلاننگری را مسئله جدی خواند و اظهار کرد: گاهی افراد مشکلات را به درون کشور میکشانند که از نظر کارشناسان مختلف میتواند ریشه در خرابی فرهنگ یا خرابی اقتصاد و یا خرابی نظام مدیریت داشته باشد. این موضوع درست ولی ناقص است؛ چراکه ممکن است انسان در یک رشته رشد داشته ولی از دیگر رشتهها بهصورت اجمالی از آن عبور کرده باشد به عبارتی دیگر کلان نگری یک مسئله جدی است.
مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، عنوان کرد: انقلاب اسلامی مبتنی بر فطرت و پشتیبان آن دین الهی است و این عامل باعث شده که انقلاب اسلامی پیشرو در همه عرصهها باشد و بتواند روابط اجتماعی سیاسی جهان را به هم زند درحالی که در داخل ما در حال تحلیل آن هستیم.
بنیانیان اقتصاد را عامل تزریق و تغییر فرهنگ دانست و عنوان کرد: جهانیسازی یعنی اینکه بتوان ارزش فرهنگی را به کشورهای دیگر تزریق کرد و اقتصاد یکی از عوامل مهم است که منجر به تسلط سیاسی میشود؛ چراکه برای فروش محصول باید فرهنگ را تزریق و یا تغییر داد تا بتوان محصولات اقتصادی را به فروش رساند.
وی افزود: جنگ نرم یکی از ابزارهای ارادی و سازماندهی شدهای است که استکبار جهانی علیه انقلاب اسلامی به کار گرفته و روی آن نیز سرمایهگذاری زیادی نیز کرده است.
بنیانیان خاطرنشان کرد: پشتوانه مکتب انقلاب و نظام ما اسلام است که در صحنه بین الملل برای ما یک فرصت است و پرچمدار آن نیز مقام معظم رهبری (مدظلعه العالی) است و این موضوع برای دشمن تهدید است؛ بنابراین در چنین فضایی دشمن عوامل علمی و رسانهای خود را برای دفع تهدید به کار گرفته است.
وی اضافه کرد: در این شرایط ضروری است علاوه بر تزریق امید عوامل ناامیدی را شناسایی و از تزریق آن جلوگیری کرد.
مراسم اختتامیه دومین همایش ملی «اسوه حسنه» با عنوان «امید؛ پیشران پیشرفت و تمدن نوین اسلامی فرصتها، چالشها و راهبرها» با حضور حسن بنیادیان مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجتالاسلام سیدعلی طاهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان و واحد گرگان و رؤسای واحدهای دانشگاه گلستان برگزار شد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "لزوم تزریق امید به جامعه؛ شناسایی عوامل ناامیدی" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "لزوم تزریق امید به جامعه؛ شناسایی عوامل ناامیدی"، کلیک کنید.