عصر امید غذا و فراسودمندها؛
یک شرکت دانشبنیان فعال در تولید تجهیزات مرغداری موفق به طراحی و تولید محصولی شده که ضایعات تولید تخممرغ را به صفر میرساند.
بابک پوربهرام مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان که با محصول «هواکش مرغداری سایز ۱۴۰» در ششمین رویداد عصر امید با عنوان غذا و فراسودمندها در دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه حضور یافته بود در گفتوگو با خبرنگار وبگردی با بیان اینکه فعالیت ما در زمینه تجهیزات مرغداری است، اظهار کرد: دارای محصولات متنوعی هستیم بهطوریکه این محصولات یکی دو تا نیست و حتی به مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی هم اعلام کردیم که تجهیزات مراغداری را به رویداد عصر امید «غذا و فراسودمندها» خواهیم آورد.
وی اضافه کرد: تجهیزات مرغداری بسیار سنگین هستند، اما با محصول «هواکش مرغداری سایز ۱۴۰» و دستگاه «تزریق شوکر» در رویداد عصر امید حضور پیدا کردیم.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان با تأکید بر اینکه درحال تولید تجهیزات مرغداری هستیم، عنوان کرد: دستگاههای تجهیزات مرغداری شامل «هواکش»، «جت کولاک فن»، «جت هیتر فن»، «جت هیتر موشکی»، «جت فن»، «آبخوری»، «سیستم دانخوری مرغداری» و دستگاه «تزریق شوکر مرغداری» هستند.
دستگاههای مرغداری که نمونه داخلی ندارد
پوربهرام با بیان اینکه دستگاههای مرغداری تولید شرکت دانشبنیان ما نمونه داخلی ندارد، متذکر شد: این دستگاهها حتی در خاورمیانه نمونه ندارد و در حال صادرات دستگاه «تزریق شوکر مرغداری» به کشورهای خاورمیانه هستیم و بالای ۳۰ مدل دستگاه بهصورت متفاوت تولید کردیم و این دستگاهها را در رویداد عصر امید غذا و فراسودمندها روی صحنه آورده و از آن رونمایی کردیم.
وی یادآور شد: دستگاه «تزریق شوکر مرغداری» بهصورت شبیهسازی شده در آبخوریها و دانخوریها نمایش داده شد.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان با تشریح جزئیات کاربرد دستگاه «تزریق شوکر مرغداری» عنوان کرد: این دستگاه ۱۰ سال است که به تولید انبوه رسیده و تجاریسازی و برندسازی شده است؛ در گذشته وقتی میخواستید از بازار تخممرغ تهیه کنید، فضولات مرغی روی تخممرغ مشاهده میشدند (هم صنعتی و هم سنتی).
پوربهرام بیان کرد: با توجه به اینکه در تلههای مرغ تخمگذار در مرغداری با بیرون آمدن تخممرغ و شکلگیری آن، مرغها اقدام به نوک زدن به فضولات مرغی میکنند و در مسیر اسپولت مادر روزانه حدود یکهزار تخممرغ ضایعات تخممرغ داشتیم با طراحی و تولید دستگاه «تزریق شوکر مرغداری» تلههای تخمگذار را در آن قرار میدهیم و بهمحض اینکه تخممرغ بیرون آمد فوراً داخل سبد قرار میگیرد و در لانه مرغ قرار نمیگیرد و مرغهای مادر نه نوک میزنند و نه فضولی میشود و با وارد آمدن شوک به بدن مرغ فوراً تخممرغ در سبد قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان تشریح کرد: بخش دوم دستگاه «تزریق شوکر مرغداری» اینکه در مرغداریهای گوشتی مانند آبخوریها یا دانخوریها وقتی گله ۱۲ یا ۱۵ روزه شده و بزرگ میشود در استراحتگاه مانند آبخوریها و دانخوریها مینشینند و با توجه به اینکه وزن گله هرروز بالاتر میرود و فضولاتشان داخل «آب» و «دان» میرود و این موجب میشود طیور دیگری هم از آن استفاده کنتد، بنابراین هزینه هنگفتی به مرغداریها برای واکسیناسیون طیور و تعمیر آبخوری و دانخوری تحمیل میکند.
پوربهرام تأکید کرد: با این شرایط با دستگاه «تزریق شوکر مرغداری» به خطوط آبخوری و دانخوری شوکی وارد میِآوریم که بهلحاظ فیزیولوژی و آناتومی طیور هم بسیار مفید است.
وی در بخش دیگری از گفتوگو با خبرنگار وبگردی با بیان اینکه دستگاه «پنس الکتریکی» را بومیسازی کردیم، افزود: در حال حاضر دستگاه «پنس الکتریکی» چینی، آلمانی و تایوانی در دنیا موجود است.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان مطرح کرد: دستگاه «پنس الکتریکی» بومیسازی شده توسط شرکت دانشبنیان دارای یک کیلومتر بُرد است و هر ارگان یا نهادی نیاز داشت قادریم این دستگاه را تولید کرده و در اختیارشان قرار دهیم.
پوربهرام خاطرنشان کرد: علاوه بر شرکت دانشبنیان، دستگاه «پنس الکتریکی» را در سایر کارخانجات پیادهسازی کردهایم و نمونه آن را در رویداد عصر امید غذا و فراسودمندها در معرض دید عموم قرار دادم.
رویداد عصر امید؛ مکانی برای ارائه ایدهها و ارتقای دانش فنی
وی در پاسخ به سؤال دیگر که رویداد عصر امید تا چه اندازه میتواند ارتباط بین شرکتها، صنعت و دانشگاه را رشد داده و تقویت کند؟ عنوان کرد: تعامل و ارتباط صنعت و دانشگاه باید بیشتر شود، چراکه در رویداد عصر امید بازخورد مالی و اقتصادی آنچنانی شاهد نیستیم و این با تعامل صنعت و دانشگاه مهیا میشود.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان بیان کرد: شرکت دانشبنیان یا فناوری که در رویداد عصر امید حضور دارد باید ابتدا دارای دانش فنی باشد و ارگانها و نهادهای دولتی و خصوصی با حضور در نمایشگاه دیدگاههای فنی خود را ارائه کنند.
پوربهرام متذکر شد: بازخورد دیگر تعامل صنعت و دانشگاه به نمایشگاههای تهران مربوط میشود و با مشاهده محصولات دانشبنیان مانند تجهیزات مرغداری، دامدار یا مرغدار نیاز خود را به ما اعلام میکنند و ما نیز براساس آن نیاز مردم را برطرف میکنیم و محصولات را به قیمت مناسب میفروشیم.
وی افزود: متأسفانه نمایشگاههایی مانند عصر امید جنبه مادی آنچنانی برای شرکتهای دانشبنیان ندارند و فقط میتوان ایدههای دانشبنیان همراه با دستگاهها و محصولات تولیدشده را در این نمایشگاه قرار داد تا دانشآموزان، دانشجویان و مسئولان صنعت و دانشگاه دیدگاههای خود را به ما برسانند تا براساس آن دانش فنی خود را بالاتر ببریم.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان افزود: رویداد عصر امید مکان مناسبی برای معرفی شرکتهای دانشبنیان و فناور است تا با کمک گرفتن از دانشجویان و استادان دانشگاهها بتوانیم سطح فنی و کیفی خود را بالاتر ببریم.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "محصولی دانشبنیان که ضایعات تولید تخممرغ را به صفر میرساند" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "محصولی دانشبنیان که ضایعات تولید تخممرغ را به صفر میرساند"، کلیک کنید.