دکتر محمود آلبویه، مدیرکل امور فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو داروخانه را تنها مرجع مطمئن خرید محصولات دافع حشرات خواند و تاکید کرد تبلیغات فروش روغنهای گیاهی دافع حشرات با قیمتهای گزاف در فضای مجازی غیرواقعی است.
دکتر محمود آل بویه تصریح کرد: برای نوزادان زیر دو ماه استفاده از پشهبند، لباسهای پوشیده و با رنگ روشن توصیه شده است؛ چرا که این پشه بیشتر جذب پوشش تیره میشود.
مدیرکل امور فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، افزود: باتوجهبه اینکه پشه عامل بیماری تب دنگی بیشتر جذب آب شیرین میشود و در آنجا تخمگذاری میکند، مردم باید دسترسی این پشه را به آب شیرین و راکد کم کنند تا میزان تخمگذاری و زاد و ولد آن به حداقل برسد به عنوان مثال آب جمع شده در زیر گلدانها باید حذف شود، حتی گفته میشود این پشه میتواند در درب بطریهای آب نیز تخمگذاری کند؛ بنابراین هرگونه از بین بردن دسترسی به آب شیرین راکد، باعث جلوگیری از زاد وولد این پشه و پیشگیری از بیماری تب دنگی خواهد شد.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، آل بویه با تاکید بر اینکه تبلیغات فروش انواع محصولات دفعکننده حشره عامل بیماری تب دنگی باقیمتهای گزاف در فضای مجازی غیرواقعی است، به مردم توصیه کرد که بههیچوجه این محصولات را از فضای مجازی تهیه نکنند، چراکه در برخی موارد دیده شده است که روغنهای گیاهی با قیمتهای بسیار گزاف بهعنوان دفعکننده این پشه معرفی و عرضه میشود، بنابراین تنها مرجع مطمئن خرید دافع حشرات داروخانهها هستند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "فریب تبلیغاتی روغنهای گیاهی با قیمتهای بالا را نخورید" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "فریب تبلیغاتی روغنهای گیاهی با قیمتهای بالا را نخورید"، کلیک کنید.