آفتاب نیوز :
علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی در نشستی پیرامون برگزاری هفدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران که امروز در سالن فجر وزارت میراث فرهنگی برگزار شد گفت: نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته از 23 تا 26 بهمن در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.
وی گفت: این نمایشگاه که از بزرگترین نمایشگاه های کشور است، در 20 سالن، 60 هزار متر مربع و با 987 غرفه مشارکت کننده برگزار می شود. 9 سالن آن به شرکت های دانش بنیان، یک سالن به مشارکت کنندگان خارجی و یک سالن به گردشگری سلامت در نظر گرفته شده است. برای هر استان نیز تم های مختلفی در نظر گرفته ایم.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی افزود: حضور گروه های آیینی یکی از ویژگی های نمایشگاه است همچنین بخش گردشگری خوراک به صورت ویژه دیده شده است. یکی از جلوه های نمایشگاه امسال حوزه سرمایه گذاری است. در این چند روز 600 بسته سرمایه گذاری در کنار 1500 فرصت سرمایه گذاری با مشارکت معاونان استانداری ها ارایه می شود.
شالبافیان تصریح کرد: کشور های روسیه، ترکیه، مالزی، اندونزی، تایلند، ازبکستان، ویتنام، تاجیکستان، زیمباوه، تانزانیا و سریلانکا در این نمایشگاه غرفه دارند. همچنین برای شرکت کنندگان خارجی فضا های گفتگو تهیه شده است. ضمن اینکه 69 دفتر خدمات مسافرتی خارجی به غیر از دفاتری که غرفه دارند اعلام حضور کردند که بیشتر از شهر های کازان و سنت پترزبورگ روسیه هستند.
وی افزود: بازدیدکنندگانی از مالزی اندونزی، عراق و تونس خواهیم داشت. همچنین مسیولانی از جمله دبیرکل سازمان جهانی گردشگری و هیات همراه، دبیر کل اکو و سازمان همکاری های اسلامی و رییس کمیته گردشگری ازبکستان به نمایشگاه می آیند. دانشجویان بیش از 20 دانشگاهی که رشته گردشگری دارند نیز در این برنامه حضور دارند.
وی گفت: در نمایشگاه، رویداد های جانبی متعددی از جمله نشست با معاونان عمرانی و روسای شورا های شهر ها برگزار می شود. همچنین نشست شهرداران سه شنبه 24 بهمن برگزار خواهد شد. میزگرد ها و دوره های آموزشی نیز یکی از اصلی ترین بخش های نمایشگاه است.
معاون گردشگری گفت: باید نتایج برگزاری نمایشگاه ارزیابی شود، اما اینجا محلی برای نمایش و عرضه داشته است این یکی از اصلی ترین اهداف است. به همین دلیل یکی از تم های نمایشگاه، سرمایه گذاری است. پاسخ به سوالات سرمایه گذاران در این نمایشگاه داده می شود. نمایشگاه یکی از مهمترین محفل ذی نفعان است پس باید هدفمند و پر شور برگزار شود.
وی ادامه داد: 20 اینفلوینسر از کشور های جمله چین، مالزی و برزیل برای تولید محتوای گردشگری به ایران می آیند. محتوای خوبی برای کشور هایی که لغو روادید هستند، تهیه شده است که بخشی از آن ها در نمایشگاه رونمایی می شود. آژانس های گردشگری از کشور های لغو روادید شده نیز در نمایشگاه حضور پیدا می کنند.
شالبافیان گفت: گروه های رسانه ای را به ایران می آوریم. این کار مستمری است که همیشه انجام می شود. همچنین چندی پیش بازیگر بالیوودی نیز به ایران آمد و یک نشست رسانه ای هم برگزار کرد.
مصطفی فاطمی مدیرکل گردشگری داخلی در این نشست گفت: تم نمایشگاه سال بعد مشخص شده است. تم هر استان را اداره های میراث فرهنگی مشخص و طراحی کرده اند.
وی افزود: سال قبل موضوع فروش خوراک بیشتر دیده شد و انتقاد به نمایشگاه افزایش پیدا کرد. امسال اعلام شد که فروش خوراک نداریم، باز هم انتقاد کردند به همین دلیل یک بخش جدا برای آن در نظر گرفته شد همچنین 26 گروه آیینی نیز در برنامه موسیقی اجرا می کنند. عمده مشکل ما آب و هواست. گروه های موسیقی در سال گذشته ترجیح می دادند که برنامه ها را در سالن برگزار کنند. در روز های آتی زمان بندی اجرای گروه های موسیقی اعلام می شود.
نیما آذری رییس هیات مدیره موسسات آموزشی گردشگری کشور در این نشست گفت: ساختار نمایشگاه به سبب نوع مخاطب و تنوع رویداد نمی تواند ساختار عمیق با زمان مکفی داشته باشد به همین دلیل به معرفی پتانسیل ها می پردازیم در این نمایشگاه 42 برنامه برگزار می شود.
وی افزود: چالش های سرمایه گذاری و واکاوی ظرفیت های نوظهور از جمله برنامه های آموزشی این چند روز است. همچنین 7 پنل و 24 کارگاه آموزشی از جمله گردشگری کشاورزی آینده گردشگری در عصر هوش مصنوعی و… را برگزار می کنیم.
نیک بین دبیر همایش گردشگری سلامت نیز در این نشست گفت: این همایش در دو روز اول نمایشگاه گردشگری برگزار می شود همچنین پیرامون گردشگری سلامت، 85 مقاله ارزشمند به دست ما رسیده است. با داوری انجام شده تا کنون 51 مقاله مورد پذیرش قرار گرفته است و برنامه ریزی برای 6 پنل تخصصی انجام شده است.
در نشست برنامه های نمایشگاه گردشگری اعلام شد که 600 بسته سرمایه گذاری در نمایشگاه گردشگری ارایه می شود. همچنین 463 شرکت شامل بوم گردی ها، آژانس ها و مجتمع های گردشگری در 9 سالن به موضوع سرمایه گذاری می پردازند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "20 اینفلوینسر خارجی برای تولید محتوای گردشگری به ایران می آیند" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "20 اینفلوینسر خارجی برای تولید محتوای گردشگری به ایران می آیند"، کلیک کنید.