مریم یاسین زاده: هادی حوری دبیر این رویداد فرهنگی و هنری در بهار سال ۱۴۰۳ با اعلام استقبال گسترده اعضا کانون نمایشنامهنویسان از فراخوان این رویداد، خبر از برپایی نشستی با حضور متقاضیان شرکت در این نشستهای هنری داد.
جدول اجراهای این رویداد فروردینماه سال ۱۴۰۳ و پس از نشست با تمامی شرکتکنندگان منتشر شد و باتوجهبه استقبال گسترده اعضا کانون نمایشنامهنویسان و مترجمان خانه تئاتر مقرر شد، فصل اول این رویداد در شش ماه نخست سال جاری با اجرای ۱۵ اثر از نویسندگان عضو کانون برگزار شود.
بر همین اساس اولین شب از این سلسله اجراها در تاریخ ۹ اردیبهشتماه ۱۴۰۳ و با خواندن اثر “کشتن زن مرده” نوشته آزاده فخری در سالن مشاهیر تئاتر شهر آغاز شد و با استقبال گسترده علاقهمندان مواجه شد.
در پی حواشی به وجود آمده پس از اجرای این نمایش مدیریت وقت مجموعه تئاتر شهر از برپایی مجدد این رویداد در آن مجموعه امتناع ورزید و اجراهای بعدی رویداد صدای نمایشنامهنویس به سالن استاد جوانمرد خانه تئاتر منتقل شد. در این میان نُه اجرای نمایشنامهخوانی در روزهای یکشنبه هر هفته و از ساعت ۱۹ به طور مداوم در این سالن برگزار شد.
با محدودیتهای پیشآمده برای حضور در ساختمان عمارت خانه تئاتر و تعطیلی این ساختمان یک اجرا در سالن استاد مهین اسکویی ساختمان شماره ۱ خانه تئاتر برگزار و چهار اجرا نیز در سالن وبگردی حوزه هنری و با حضور علاقهمندان، اعضا هیئتمدیره کانون، هنرمندان و منتقدان برپا شد.
نمایشنامههایی که در فصل اول این رویداد و طی شش ماه و بیست و چهار هفته خوانش شد به شرح ذیل است:
۱-کشتن زن مرده اثر آزاده فخری
۲-مجلس خوانی سهراب اثر محمد خراط زاده آستیم
۳-جنجال در خانه اثر مهین نوبخت
۴-ناله جنگل اثر مهدی فنائیان
۵-چهارشنبهسوری اثر ندا قربانیان
۶-خفقان اثر بهنام سرلک
۷-ما سنجاقکها اثر آدینه سمنانی
۸-تئوری گوزن اثر معین محب علیان
۹-تصادم شاعر و سلطان اثر سیروس صالحپور
۱۰-ورا نام تهمینه سهراب کرد اثر حسین تفنگدار
۱۱-سنگ صدف اثر حمید حکیم الهی
۱۲-شازده کشی اثر مهدی همتی
۱۳-روایت شیفتگی اثر نوید ترابی
۱۴-مانیشکا اثر شهرام ابوالقاسمی
۱۵-نیم پر اثر امیرحسین نجفی
هادی حوری دبیر این رویداد، مریم یاسین زاده مدیر روابطعمومی، محمد خراط زاده آستیم و نوید عصمتی مسئولان سوشالمدیا و تبلیغات، پریسا کامیاب عکاس، مهلا قدوسی مسئول هماهنگی و علی پرهام مجری این نشستهای تخصصی در فصل اول برگزاری این رویداد بودند که به همت کانون نمایشنامهنویسان و مترجمان خانه تئاتر برپا شد.
باید سپاسگزار آرام محضری، شهرام احمدزاده، شاهد الفت، علی معتضدی، فرشید قلیپور، محمدرضا قریب زاده و شهرام ابوالقاسمی بهعنوان اعضا هیئتمدیره کانون نمایشنامهنویسان و مترجمان خانه تئاتر بود که بیشترین همکاری را با ستاد برگزاری این رویداد داشتند.
آیین اختتامیه رویداد صدای نمایشنامهنویس در فصل اول روز شنبه ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۳ و از ساعت ۱۹ در تماشاخانه سنگلج و با حضور هنرمندان و علاقهمندان به درامنویسی ایران برگزار خواهد شد.
۵۷۵۷
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "فصل اول «صدای نمایشنامهنویس» با خوانش ۱۵ نمایشنامه به کار خود پایان داد" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "فصل اول «صدای نمایشنامهنویس» با خوانش ۱۵ نمایشنامه به کار خود پایان داد"، کلیک کنید.