شهرستانهای شوش و کرخه دارای سه رودخانه دز، کرخه و شاوور می باشند که یک نعمت بزرگ به حساب می آید. رودخانه دز یکی از رودخانه های مهم کشور و استان می باشد. این رود از به هم پیوستن رودخانه های سزار و بختیاری در استان لرستان تشکیل می شود و پس از ورود به استان خوزستان به رود کارون می ریزد که رود دز بخشی از حوضۀ کارون بزرگ به شمار می رود.
دومین رودخانه در شهرستانهای شوش و کرخه، رود کرخه می باشد
رود خانه کرخه سومین رود بلند ایران پس از کارون و سفید رود است. این رود از به هم پیوستن دو رودخانه زال و سیمره در اندیمشک تشکیل شده و پس از طی مسیری نزدیک به 755 کیلومتر به تالاب هورالعظیم در مرز ایران و عراق می ریزد.
رود خانه شاوور سومین رودخانه در دو شهرستان شوش و کرخه است.
رودخانه شاوور در 18 کیلومتری شمال غرب شهر شوش، در ساحل شرقی روستای جریه سید احمد از به هم پیوستن چند چشمه به هم شکل می گیرد. این رودخانه از میان شهر عبور می کند و شهرستان شوش را طی و بعد از آن به شهرستان تازه تاسیس کرخه می رسد. و از جاذبه های گردشگری شوش محسوب می شود. طبق اسناد تاریخی، شاوور یکی از قدیمی ترین و باستانی ترین رودخانه های ایران است. شاوور یکی از منابع تغذیه کننده تالاب بامدژ محسوب می شود و دو سد شاوور و خیر آباد، در چند دهه گذشته روی آن احداث شده اند.
با شروع فصل گرما مردم خوزستان علاقه خاصی به شنا در رودخانه ها دارند و میشود گفت که شنا کردن در رودخانه ها برای خوزستانی ها یک سنت تبدیل شده و کمتر کسی هست که علاقه ای به شنا کردن در رودخانه نداشته باشد،که متاسفانه شاهد غرق شدگی تعداد بالای مردم در سالهای گذشته بودیم و در سال گذشته خوزستان رتبه اول غرق شدگی را در کشور داشت
نبود استخر در شهرهای خوزستان یکی از دلایلی هست که مردم به رودخانه ها برای شنا مراجعه میکنند،رودخانه هایی که خیلی خطرناک و بدون امکانات غریق نجات هستند
این رودخانه ها مطمینا در هر کدام از مناطق کشور بود یک اداره مستقل با تمام امکانات غریق نجات را داشت اما چرا این اداره یا نهاد در شوش و کرخه وجود ندارد؟
چه کسی باید پیگیر راه اندازی یک غریق نجات مجهز برای شوش و کرخه باشد؟
دو شهرستانی که همیشه نیاز جدی به امکانات غریق نجات دارند و بارها شاهد غرق شدگی جوانان و کودکان در این رودخانه ها بودیم
در چند روز اخیر یک سرباز در رودخانه دز محدوده شوش غرق شد که بعد از گذشت 6 روز پیدا شد و دلیل اصلی پیدا نشدن جسد این سرباز جوان نبود امکانات غریق نجات بود و مردم بصورت خود جوش پای کار امدند و چندین شبانه روز به دنبال پیدا شدن جسد بودند که بالاخره بعد از 6 روز توسط نیروهای بسیج حوزه شهید بقایی شوش و هییت جت اسکی شهرستان دزفول پیدا شد
اهمیت رودخانه ها را بیان کردیم تا نیاز شدید و کمبود یک اکیپ غریق نجات را درک کنیم.
در این شهرستانها چندین شرکت صنعتی و تولیدی، اعم ار خصوصی و دولتی وجود دارد که با کمک این شرکت ها و دولت میتوان یک غریق نجات مجهز و با امکانات کافی را احداث کرد.
46
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "شوش و کرخه خوزستان بدون اکیپ مجهز غریق نجات هستند" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "شوش و کرخه خوزستان بدون اکیپ مجهز غریق نجات هستند"، کلیک کنید.