مدیر کل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر:
مدیر کل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در جامعه عشایری بیش از 100 مدرسه یک دانش آموزی داریم، گفت: این مورد از عنایت ویژه و دغدغه مندی نظام نسبت به تحصیل و بخش آموزش و تربیت جامعه است که جامعه عشایر نیز از این مورد مستثنی نیست.
علی تیرگیر، مدیر کل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری وبگردی درباره وضعیت مدارس در مناطق محروم، اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش در حوزه ستاد به عنوان متولی امر آموزش و تربیت به صورت عمومی دفتری تحت عنوان دفتر توسعه عدالت آموزشی در آموزش عشایر راه اندازی کرده است.
کاهش روحیه مطالبه گری در قشر ولایت مدار
وی با اشاره به پراکنده بودن، کم جمعیت بودن، مختصات زیست و سبک زندگی مستقل جامعه عشایری، عنوان کرد: این اوامر باعث شده است که روحیه مطالبه گری آن ها نسبت به سایر اقشار در بین این قشر ولایت مدار کم شود.
تیرگیر با بیان اینکه عدم روحیه مطالبه گری از طرف جامعه عشایری باعث می شود که این جامعه از خدمات دولتی و حکومتی بهره مند نشده باشند، یادآور شد: این امر باعث شده است که این شاخص های توسعه یافتگی از جمله شاخص های آموزشی و تربیتی در این قشر از جامعه نسبت به سایر اقشار جامعه از نمره و میانگین پایین تری برخوردار باشند.
مدیر کل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش در راستای تسهیل گری خدمات رسانی هر چه بهتر به این قشر جامعه، دفتری تحت عنوان دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر راه اندازی کرده است، اظهار کرد: برای خدمت رسانی باکیفیت و هر چه بهتر به این قشر مولد و وفادار به نظام مقدس جمهوری اسلامی این دفتر راه اندازی شده است.
بیش از 7 هزار و 320 مدرسه در جامعه عشایری وجود دارد
وی با اشاره به اینکه امروز در آموزش و پرورش عشایر بیش از 7 هزار و 320 مدرسه داریم، تصریح کرد: پوشش تحصیلی در مقطع ابتدایی بالای 98 درصد است و 49.5 درصد پوشش تحصیلی مختص دختران عشایری است.
تیرگیر با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی، ادامه داد: ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی در راستای پوشش تحصیلی دختران گام بسیار بلند و موثری برداشتیم.
بیش از 100 مدرسه یک دانش آموزی داریم
مدیر کل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در جامعه عشایری بیش از 100 مدرسه یک دانش آموزی داریم، عنوان کرد: این مورد از عنایت ویژه و دغدغه مندی نظام نسبت به تحصیل و بخش آموزش و تربیت جامعه است که جامعه عشایر نیز از این مورد مستثنی نیست؛ این مورد نشان می دهد که آموزش و پرورش محکم پای کار است و عنایت ویژه ای به مناطق عشایری، مرزی و کم برخوردار کشور دارد.
بیش از 245 مدرسه شبانه روزی در جامعه عشایری داریم
تیرگیر با بیان اینکه بیش از 245 مدرسه شبانه روزی در جامعه عشایری داریم، اظهار کرد: بیش از 25 هزار دانش آموز دختر و پسر به صورت جداگانه در مقاطع متوسطه اول و دوم در این مدارس مشغول به تحصیل هستند و این رشد خوبی به شمار می آید.
وی با اشاره به تجهیزات و فضای مدارس عشایری، تصریح کرد: خوشبختانه درباره مسایل گرمایش و سرمایش با مشکل جدی ای روبرو نیستیم و تقریبا توانستیم مدارس را تجهیز کنیم.
امیدواریم شکاف آموزشی روزبه روز کمتر شود
مدیر کل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه مشکلاتی که مناطق روستایی و عشایری در دهه 80 با آن روبرو بودند، امسال وجود ندارد، یادآور شد: اما با این وجود با مشکلات و مسایلی روبرو هستیم که تمام تلاشمان این است که درآینده ای نزدیک این شکاف آموزشی که از احصای شاخص های آموزشی حاصل می شود، با توجه به عنایت ویژه مقام عالی وزارت نسبت به عدالت آموزشی در بین مدارس عشایری و شهری روز به روز کمتر شود.
وی افزود: امیدواریم بتوانیم در سطح کمی و کیفی شاهد آموزش باکیفیت برای دانش آموزان عشایری و مناطق مرزی کشورمان باشیم.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بیش از 100 مدرسه تک دانش آموزی در مناطق عشایری داریم" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بیش از 100 مدرسه تک دانش آموزی در مناطق عشایری داریم"، کلیک کنید.