امام حسین(ع) با اصول حکمرانی خود، فرهنگ مقاومت را ساخت

امام حسین(ع) با اصول حکمرانی خود، فرهنگ مقاومت را ساخت

وی با بیان اینکه اصل دوم حکمرانی امام حسین(ع) توحید بود، ادامه داد:‌ جامعه هر چه گرفتار معصیت شود از توحید فاصله می‌گیرد، امام در چند خطبه توحید را مدنظر داشت و این خطبه‌های متعدد نشان می‌دهد که جامعه عصر امام حسین(ع) گرفتار شرک بود. 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: تأکیدات توحیدی امام حسین(ع) فوق‌العاده است. خطبه حضرت در منا، دو سال قبل واقعه عاشورا در جمع 700 نفر تابعین و 200 نفر از صحابین این خطبه نقل شده است که درس انسان‌سازی و توحید است. 

استاد خسروپناه بیان کرد:‌ اصل سوم حکمرانی امام حسین(ع) نهی از منکر و ارشاد علما بود، ایشان نقش علما را در حکمرانی کلیدی می‌دانست.

وی اضافه کرد:‌ اصل چهارم حکمرانی امام حسین(ع) این بود که امام حکمرانی خویشتن بر حکمرانی جامعه و خانواده مقدم می دانست. انسان باید خودش را بسازد و خودش را مهار کند در دعای عرفه به انسان سازی و حکمرانی خویشتن تأکید شده است. 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد: امام حسین(ع) با این اصول حکمرانی فرهنگ مقاومت را ساخت، کار بزرگ امام حسین(ع)‌این بود که این فرهنگ را در تاریخ رواج داد. 

استاد خسروپناه اضافه کرد:‌ هیچ مقطعی به اندازه دوره معاویه در حکومت اسلامی انحرافات ایجاد نشد هیچ حاکمی نبود که تا این اندازه حکومت اسلامی را خدشه‌دار کند. تنها حکمرانی حسینی بود که در مقابل این حکمرانی ایستاد و مقاومت را به ما یاد داد. 

وی بیان کرد: اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری در استان بوشهر ظرفیت خوبی است اما باید این مباحث باید جدیت پیگیری کند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "امام حسین(ع) با اصول حکمرانی خود، فرهنگ مقاومت را ساخت" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "امام حسین(ع) با اصول حکمرانی خود، فرهنگ مقاومت را ساخت"، کلیک کنید.