معاون وزیر صمت با بیان اینکه طرح ویژه نظارتی ماه رمضان و نوروز 1403 برای اجرا از ابتدای اسفند تا پایان ماه رمضان به ادارات کل صمت سراسر کشور ابلاغ شده، گفت که در حال حاضر تعداد بیش از360 نمایشگاه با همکاری اتاق های اصناف و ادارات کل صمت و ستاد تنظیم بازار استان ها با بیش از 33 هزار غرفه برگزار شده که بسیاری از آنها افتتاح شده و آغاز به کار کرده اند. در مورد فروش فوق العاده نیز با مشارکت اتحادیه ها و واحدهای صنفی امسال بیش از 30 هزار واحد اقدام به فروش فوق العاده کرده اند.
علیرضا شاه میرزایی در گفت وگو با وبگردی، درباره هدف از برگزاری نمایشگاه های عرضه ویژه کالا و فروش فوق العاده، اظهار کرد: با توجه به تاکیدات ریاست جمهوری بر ضرورت مهار تورم در شب عید، رونق بازار و جلوگیری از رکود کسب و کارها و همچنین دسترسی آحاد مردم به ویژه اقشار کم درآمد به کالاهای اساسی و همچنین ملزومات کیف و کفش و پوشاک و آجیل، مقرر شد این نمایشگاه ها با ظرفیت دو برابر نسبت به سال گذشته برگزار شود. البته علاوه بر نمایشگاه ها، فروشگاه هایی تحت عنوان فوق العاده فعالیت می کنند که ویژگی تخفیف و عرضه کالای مناسب و با کیفیت را دارند و با نصب پلاکارد و یا تابلو مشخص شده اند.
وی همچنین درباره نحوه نظارت بر این نمایشگاه ها و فروش فوق العاده، گفت: نحوه نظارت در نمایشگاه از طریق استقرار بازرسی مقیم در محل نمایشگاه با همکاری سایر دستگاه های نظارتی نظیر تعزیرات و نیروی انتظامی خواهد بود و در مورد واحدهای فروش فوق العاده نیز طبق آیین نامه ای که واحد صنفی متقاضی باید لیست کالا و قیمت خود را به اتحادیه اعلام کنند و پس از موافقت اتحادیه واحد صنفی حراج خود را آغاز خواهد کنند خواهد بود. این فرآیند تحت نظارت و حضور مستمر بازرسان در محل صنفی خواهد بود.
به گفته این مقام مسیول در حال حاضر تعداد بیش از 360 نمایشگاه با همکاری اتاق های اصناف و ادارات کل صمت استان ها و ستاد تنظیم بازار استان ها با بیش از 33 هزار غرفه برگزار شده که بسیاری از آنها افتتاح شده و آغاز به کار کرده اند. در مورد فروش فوق العاده نیز با مشارکت اتحادیه ها و واحدهای صنفی امسال بیش از 30 هزار واحد اقدام به فروش فوق العاده کرده اند.
شاه میرزایی با بیان اینکه حدود 20 هزار واحد متقاضی شرکت در این طرح بوده اند، تصریح کرد: تعدادی از واحدهایی که از طرح خرید اعتباری عید تا عید استفاده می کنند، در غرفه های نمایشگاهی مستقر هستند و تعدادی نیز به عنوان مراجع صنفی بر اساس ثبت نام متقاضی در عید تا عید اقدام به فروش اعتباری کالا می کنند.
معاون وزیر صمت درباره عرضه کالاهای اساسی در نمایشگاه نیز گفت: به وزارت جهاد کشاورزی فضا اختصاص داده شده و کالاهای اساسی نظیر گوشت، مرغ، برنج، روغن، حبوبات و سایر اقلام با نرخ ویژه و تحت تدابیر نظارتی توسط وزارتخانه مذکور عرضه می شود. البته علاوه بر نمایشگاه های چند منظوره، در بیش از 300 غرفه میادین میوه و تره بار نیز اقلام مورد نیاز از جمله میوه، خرما و همین کالاهای اساسی عرضه می شود.
همچنین به گفته این مقام مسیول طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان و نوروز 1403 برای اجرا از ابتدای اسفند تا پایان ماه مبارک رمضان به ادارات کل صمت سراسر کشور ابلاغ شده است. در این طرح از توان 1800 نفر از بازرسان ادارات کل صمت و حدود 1400 نفر از بازرسان اتاق اصناف استفاده می شود. کالا و خدمات اولویت دار، مثل گوشت، مرغ، برنج، خرما، پوشاک، تایر خودرو و خدمات حمل و نقل و خشکشویی مورد نظارت بیشتر قرار می گیرند.
وی در پایان گفت که با اختیارات ویژه ای که رییس جمهور به سازمان حمایت و وزارت صمت واگذار کردند و تفاهم نامه ای که با اتاق اصناف در خصوص بازرسی از واحدهای صنفی منعقد شد، شاهد اقدامات ویژه تری نسبت به سال های گذشته در سطح بازار خواهیم بود. شهروندان نیز می توانند شکایات خود را از طریق سامانه 124.ir و تلفن 124 ثبت کنند تا سازمان تعزیرات حکومتی به آن در اسرع وقت رسیدگی کند.
پایان خبر وبگردی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "برگزاری 360 نمایشگاه و 30 هزار فروش فوق العاده در سراسر کشور/ تشدید نظارت ها تا پایان ماه رمضان" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "برگزاری 360 نمایشگاه و 30 هزار فروش فوق العاده در سراسر کشور/ تشدید نظارت ها تا پایان ماه رمضان"، کلیک کنید.